7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

Blog Arşivi

4 Eylül 2015 Cuma

İNCELEME: Singularity


    Activison tarafından geliştirilip 25 Haziran 2010'da çıkışını gerçekleştiren oyunumuzda hikaye 2. Dünya Savaşı'nın sonrasında geçiyor. Sovyet Rusya Katorga12 adlı adada E-99 adında bir madde buluyor ve bu maddenin gücüyle verimsiz herşeyi verimli kılıyor hatta zamanda yolculuk bile yapıyor. Ancak işler bir süre sonra yolunda gitmiyor ve oyunumuzun ismi, singularity adında bir sorun çıkıyor ve Sovyetler bütün kanıt-belge vs. herşeyi ortadan kaldırıp Singularity'i tarihin tozlu raflarına kaldırmak istiyor. Ancak durun daha Amerika var. Amerika o bölgede radyoaktivite görüyor ve bir tim gönderiyor. Biz bu timdeki Nathaniel Renko'yuz.

   Bu Katorga 12 adlı adada tahmin edeceğiniz üzere yalnız değilsiniz. Sizden başkaları da var. Mutantlar vs. Oyunun korku tarafı biraz mutantlar yüzünden. Görünmez olanı var, zor öleni var ve hatta boss olanı bile var.


    Her oyunu diğerinden farklı kılan birşey olmalı. Singularity'i diğerlerinden farklı kılan ise sol elimize bağlanmış olan bu silah. TMD. Eşyaları geçmişteki hallerini aldırtması tamamen muhteşem bir fikir. Bazen önünüzdeki merdivenler kırılmış oluyor siz de kalkıp merdiveni geçmişe gönderiyorsunuz.


    Silahlarımıza kurşun almak, silah değiştirmek veya upgrade etmek için ise bazı noktalar mevcut. Bu noktaları es geçmemek lazım. Yoksa kurşununuz bitebilir.


    Bazı bölümlerde geçmişe dönüyor ve neler olup bittiğine bakıyoruz. Resimde de gördüğünüz gibi geçmişe döndüğümüz yerde geçmişteki teknolojiye sahip insanlara karşı üstün teknoloji silahlarımız ile saldırışımız harika.

    Güzel bir hikayeye sahip Singularity.Arada sırada geçmişe dönemiz hikayeyi tek düze gitmekten çıkarıp güzel bir hale getiriyor. Oyuna tamamen korku oyunu diyemezsiniz ancak ben bazı yerlerde tırstığımı belli etmeliyim. Hiç değilse bile Metro 2033 kadar korkunç.



PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum Sistem Gereksinimleri 

İşletim Sistemi: Windows XP / Vista / 7 
İşlemci: Intel Pentium D Dual Core 2.8 GHz / AMD Athlon ™ X2 4800 + 
Bellek: 1 GB (XP) / 2 GB (Vista/7) 
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8800 GT / ATI Radeon X1800 VRAM: 256 MB 
Harddisk: 8 GB

--------------------------------------------
Platform(lar): PlayStation 3, Xbox 360, Microsoft Windows

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder