7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

Blog Arşivi

17 Eylül 2015 Perşembe

İNCELEME: Dead Pixels


      CSR-Studios tarafından geliştirilip 7 Aralık 2012 tarihinde çıkışını gerçekleştiren Dead Pixels ile zombi salgınına yenik düşmüş bir dünyada sokak sokak zombi avlıyoruz. 3 adet harita mevcut. Haritalarda sokak sokak ilerliyoruz ve istediğimiz an en başa kadar dönebiliyoruz.


      Sokaklarda bazı işaretsiz kapılar var ve bunların içinde bazı mühimmatlar var. Ayrıca marketler de var. Bu marketlerin içinde silah,mermi ve sağlık ihtiyacımızı karşılayabilir ve topladığımız mühimmatları satabiliriz. Ayrıca buralarda oyunu kayıt edebiliyor ve karakterimizin özelliklerini upgrade edebiliyoruz. Daha hızlı koşmasını veya daha sert vuruşlar yapmadını sağlamak gibi.

     Birbirinden farklı onlarca zombi motiflenmiş. Ayrıca oyunu fazla hafife almamak gerekli. Bir eve girdiğinizde çalmaya başlayan alarmı duyarsanız dışarı çıkmak için acele etmeyin.


       Marketlerde Wanted diye bir başlık var. Marketteki satıcı istediği silahı senden istiyor ve getirince ödül vereceğini söylüyor. Ödül bir hayli fazla. Ancak bunun için sokaklarda bir ileri bir geri gidip mermi israfı yapabilirsiniz.
   

       Oyun esnasında ekrana çıkan piksel piksel ara video tarzında resimler atmosfere iyi anlamda katkı sağlamış. Zaten oyunun atmosferinden pek bir şey beklemeye gerek yok. Ancak yine de oyunun müziklerine ayrı bir parantez açmak gerek. Markete girdiğinizde çalan müzik harika.

       Dead Pixels'i indirimli olarak 1,50 Türk Lirasına edindim. Ne oyunlar aldım. Verdiğim paranın çeyreğini bile haketmiyor. Ancak Dead Pixels öyle değil. Bu kadar ucuz bir satış fiyatına sunmuş olduğu eğlence çok fazla.

PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minumum Sistem Gereksinimleri: 

İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: Intel Core 2, 2ghz
Bellek: 512 MB
Ekran Kartı: 128 MB
Harddisk: 200 MB
--------------------------------------------
Platform(lar)Xbox 360, Microsoft Windows

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder