7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

Blog Arşivi

3 Eylül 2015 Perşembe

İNCELEME: Nosferatu: The Wrath of Malachi


     21 ekim 2003'de çıkışını yapan Nosferatu: The Wrath of Malachi bizi klasik şato olayına sokuyor ancak bir farklılığı var. Her oynayışta farklı yerlerde çıkıyor yaratıklar karşımıza. Korkmak için ikinci kez oynayabilirsiniz. İkinci kez oynadığınızda yabancılık çekeceksiniz. Bu da korku oyunları için iyi hatta mükemmel bir özellik. Ancak pek iyi başarılı kullanılamamış bu oyunda. Bir keresinde bütün oyunum boşa gitti. Sırf o özellik yüzünden. Kayıt yaptığımda duvarın üstündeyken. Yükleme yaptığımda duvar yoktu. Bununla karşılaşmamak için kayıt olayını iyi ayarlayın.

     Konusuna değinecek olursak; Kız kardeşimizi Kont bir adama verdik. Şatoda düğün var. Düğüne geç kalıyoruz. Şatoya geldiğimizde ortalıkta kimsenin olmadığını görüyoruz. Sonra birşeylerin ters gittiğini anlayıp başlıyoruz aile bireylerini bulmaya. Şatodan girişinde bir bölüm var. Bulduğunuz bireyleri oraya getiriyorsunuz. Eğer yolda bir saldırıya uğrayıp aile bireylerinden birini kaybederseniz üzülmeyin. Nosferatu buna göz yumuyor. "Ölürse ölsün." diyor ama aile bireyinin sana vereceği ödülü alamıyorsun.


     Ses, grafik, atmosfer birbiriyle çok uyumlu. Ben bu oyundaki atmosferi ilk gördüğümde "İşte bu!" dedim. Grafikler korkmak için yeterli. Sesler harika. Işıklandırma? O en müthişi zaten. Ayrıca yapay zeka yok. Sürekli çıkıp kovalayan vampirler falan.

Bu şatonun sırrını çözecek misiniz?


PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minumum Sistem Gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 98/2000/XP
İşlemci: Pentium III 733MHz Processor
Bellek: 128MB
Ekran Kartı: Direct-3D Compatible 16MB VRAM Video Card
Harddisk: 350MB

--------------------------------------------
Platform(lar): Microsoft Windows, IBM PC compatible

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder