7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

Blog Arşivi

3 Eylül 2015 Perşembe

İNCELEME: Life After Us Shipwrecked


     Ücretsiz olarak karşımıza çıkan Life After Us Shipwrecked bizi yavaş yavaş gerilimi aşılayıp ani korkular yaşatmayı amaçlıyor. Bağış usulü çalışıyor. Oyunu ücretsiz indirdikten sonra istediğiniz kadar bağış yapabiliyorsunuz.

     Atmosferi "Yalnızsın.." diyor. Grafikleri ücretsiz bir oyuna göre. Sesler ise iyi değil. En azından sesleri iyi olsaydı. Tahtanın üzerinde de yürüsen, toprağın üzerinde de yürüsen aynı ses. Bazı istisnalar var. Bir eve girdiğimizde ağlama sesleri gelince insan ister istemez geri çıkmak istiyor. Müzikleri iyi. İnsanı germeyi başarıyor.

      Oyuna girdiğimizde menüyü oyunda yaşıyoruz. Play yazan kapıya gidip açtığımızda oyuna falan giriyoruz. Bu iyi düşünülmüş birşey. Konusuna gelirsek, maceraya bir kazazede olarak başlıyoruz. Hemen etrafı dolaşmaya başlıyoruz. Neredeyse her eve girebiliyoruz. Açıkcası bu benim araştırma içgüdümü ortaya çıkardı. Her eve giriyoruz ama evler bomboş. Şehir dışında bir evin için de kurşun bulmuştum. Silahı bulana kadar evin içinde çıkan yaratıklardan kaçmak tek çare olunca, evi terket bir daha ara sıkıcı oluyor. Yapay zeka kötü. Kovalamaca bir süre sonra bitse de bazen bizi görmüyorlar. Merdivenlere tırmanamıyoruz malesef.

     Ani çıkışları açıkcası ben bu kadar uğraşılacak kadar yapılacağını düşünmedim. Evi dolaşırken arkamızı döndüğümüzde üzerimize sessiz sessiz yürüyen biri.. Ne bir ses, ne bir müzik ama insan bir kere hopluyor. Aşağıdaki resimde kızın biri bağıra çağıra koşarak bir koştu ki önümden keşke orada bizi merdivenden düşürselerdi. Harbi süper olurdu.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder