7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

Blog Arşivi

4 Eylül 2015 Cuma

İNCELEME: Amnesia: A Machine for Pigs


      Amnesia: A Machine for Pigs 10 Eylül 2013 tarihinde çıkışını gerçekleştirdi. Karakterimizin ismi Oswald Mandus. Bir fabrikamız var. Bilin bakalım ne fabrikası bu. Araştırma yapmayı seven bir karakterimiz var. Karakterimiz 1899 yılında Meksika'daki bir araştırmasından dönerken hastalanır ve kabuslar onu esir alır. Kabustan uyandığında ise aslında kabusun devam ettiğini hayatına müdahale ettiğini gören Oswald neler olduğunu çözmek için alır gaz lambasını eline başlar araştırmaya.

      Gaz lambası The Dark Descent'tan aşina bir durum ancak bir farklılık var. Gaz lambamızın gazı hiç bitmiyor. Önceki oyunda gaz lambamızın bitmesi akıl sağlımızın bozulması demekti. Burda öyle bir durum yok ve işler kolaylaştırılmış. The Chinese Room anlaşılan daha fazla oyuncu kazanmak için oyunu kolay yapmış.

     Envanterimiz artık mevcut değil. Bunu ne demek? Artık zor bulmaca yok. Eee ne gerecek bizi ne korkutacak? Bir domuzdan korkacak mısınız? Fazla korkunç sayılmaz tatlı da birşey aslında ama insan yine de geriliyor.

     Hikayeyi etrafta bulduğumuz notlar ile anladığımız Amnesia: A Machine for Pigs'de bir de esrarengiz bir ses bir şekilde bize ulaşıyor.


     Yaşadığımız yer normal bir yer değil. Gizli geçitler, önden resim arkadan cam olan şeyler ve dahası.. Size tavsiyem notları okuyun ve araştırmacı iç güdünüzü ortaya koyun yoksa aynı yeri beş kez dolaşmış olursunuz.

     Grafikler güzel ama sesler ve müzikler öyle mi? Sesler ve müzikler muhteşem. Atmosferi güzel yansıtan müziklere sahip. Merdivenlerden inerken gürüldeyen gökün çıkardığı ses ve sonrası..

     Eğer araştırmayı seven biriyseniz oyun size bunu güzel bir şekilde sunuyor. Eğer oyunu sürekli The Dark Descent ile karşılaştırırsanız hiçbir şekilde tatmin olmazsınız. Size tavsiyem The Dark Descent'tan bağımsız oynayın.



PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minimum Sistem Gereksinimleri 

İşlemci: Intel Core i5 @ 2.00 GHz 
Ekran Kartı: GeForce GT 3xx / Radeon HD 5xxx 
Bellek: 2 GB
İşletim Sistemi: Windows Vista
Harddisk: 5 GB
--------------------------------------------
Platform(lar): OS X, Microsoft Windows, Linux

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder