7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

Blog Arşivi

3 Eylül 2015 Perşembe

İNCELEME: Clive Barker's Undying


     16 mart 2001'da Avrupa'ya, 21 şubat 2001'de ise Kuzey Amerika'ya çıkışını gerçekleştiren Clive Barker's Undying sizi Korku Prensi'nin işini hakkıyla yaptığını gösteriyor.


      Karakterimizin ismi Patrick. 1. Dünya Savaşı'nda birliğimize bir saldırı geliyor. Garip insanlar tarafından yapılan bir saldırı. Saldırıları gerçekleştiren grubun liderine bizim Patrick tam ateş edecek iken grubun liderinin elinden ateş fışkırıyor. Yeşil bir ateş. Ardından Patrick, Jeremiah tarafından kurtarılıyor. Patrick uyandığında elinde yeşil ateşin çıkmasını sağlayan taşı görüyor. Sımsıkı tutmuş bir şekilde. Bu taşın çok büyük güçleri var ancak Patrick korkuyor ve kullanmaktan kaçınıyor. Ancak Jeremiah'tan yardım çağrısı gelince kullanmaktan kaçmıyor ve Jeremiah'ın şatosuna doğru gidiyor.

     Şatoya geldiğinde büyü kullanarak etrafa baktığınızda lambada asılmış insanlar onu yiyen fareler görüyorsunuz. Büyünün gücü bittiğinde ise onları göremiyorsunuz. Büyü demişken detaya inelim. Bir sürü büyüye sahip olacaksınız. Bu büyüler bazen bölümlerin olmazsa olmazı olacak. Aynalardan geçiş, tablolardaki resimlerin büyü ile bir süreliğine değişime uğraması, zamanda yolculuk gibi fantastik özellikler bu oyunda mevcut. 


     Grafikler yeterli düzeyde. Sesler çok etkileyici. Koridorda ilerlerken duyulan çığlıklar, aniden çıkan hayaletin konuşması, silaha kurşun doldururken ve dahası. Bütün bu olanları yaşarken o sesler var ya o sesler. Sizi rahat bırakmıyor. Yapay zeka ne olursa olsun peşinizi bırakmayan çetin ceviz düşmanlardan mevcut. Bari bir süre sonra vazgeçsinler.

     Düşman çeşitliliği bir hayli fazla. Boss savaşları bile mevcut. Bossların çizimleri harika.

     Tüm bu güzel detayların yanında bize düşen şey ise düşmanlarımıza karşı elimizdeki mistik güç ile Jeremiah'a olan hayat borcumucu ödeyip ödeyemeyeceğimizdir.

PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minumum Sistem Gereksinimleri: 

İşlemci: AMD K6-2 or Pentium II 400MHz
Bellek: 64MB
Ekran Kartı: 16MB Direct3D or Glide Capable Video Card

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İşlemci: AMD Athlon or Pentium III 500MHz
Bellek: 128MB
Ekran Kartı: 32MB Direct3D or Glide Capable Video Card
--------------------------------------------
Platform(lar): Microsoft Windows, Mac OS

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder