7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

21 Temmuz 2016 Perşembe

İNCELEME: Little Fighter 2


     Marti Wong ve Starsky Wong'un geliştirmiş olduğu Little Fighter 21999 yılında çıkışını gerçekleştirdi.

     Beat 'em up oyunlarının hastası mısınız? Little Fighter 2'yi hiç oynamadınız mı? Emin olun çok şey kaçırdınız.


      Oyundaki karakter çeşitliliğimiz bir hayli fazla. Her bir karakterin comboları birbirinden farklı. Bu yüzden favori karakterinizi bulmak için 1-2 saatlik bir deneyim yaşamak zorunda kalabilirsiniz.

      Aşağıdaki linkten karakterler hakkında detaylı bilgileri, karakterlerin özel saldırıları ve comboları için hazırlamış olduğum rehbere ulaşabilirsiniz.

Little Fighter 2 Karakter Rehberi
   



      Ayrıca karakterlerimizin kendine has özel yetenekleri bulunmakta. Bu özellikleri kullanabilmek için MP'ye ihtiyaç duyuyoruz. Tavsiyem tek tük düşmanlara harcamamanız. Toplu haldeki düşmanlara kullanırsanız sizi daha çok rahatlatacaktır.

     Oyunda HP ve MP olmak üzere iki adet barımız bulunmakta. HP ve MP ihtiyaçlarımızı gidermek için zaman zaman yukarıdan içeçekler düşüyor. Bu içeçekler ile ihtiyaçlarımızı giderebiliyoruz.

     Ayrıca beyzbol sopası, beyzbol topu, bıçak, sopa gibi türlü silahlar da yukarıdan düşüyor. Bunlar ile savaş stratejimizi geliştiriyoruz.

     Oyunumuzun 5 adet oynayış modu bulunmakta. Bunların Stage Modu, Battle Modu, Demo Modu, Championship Modu ve VS Modu şeklinde.



     Stage Mode: Oyunun campaign modu diyebiliriz. Diğer beat 'em up oyunlarda olduğu gibi 5 bölümlü bir maceraya başlıyoruz. Oyunda türlü türlü düşmanların yanı sıra lider düşmanlar ile de savaşıyoruz.

     Battle Mode: Birbirine rakip 2 oyuncu, bilgisayarın yapay zekasının kontrol ettiği bir ordu kurup mücadele ederler.

     Demo Mode: Bilgisayarın yapay zekası; mekân, takım ve karakter seçimini yapar ve tüm karakterleri kendi kontrol eder.


     Championship Mode: Oyundaki turnuva modudur. Teke tek mücadelenin yanı sıra takım halinde de mücadele yapılabilir.

     VS Mode: Bilgisayarın yapay zekası ile karşılaştığımız oyun modudur. Seçtiğiniz ortamda dilersek arkadaşlarımızla, dilersek bilgisayarın yapay zekasından yardım alarak ilerleme imkanımız bulunmakta.

     Oyunumuzun 3 adet zorluk seviyesi bulunmakta. Bunlar kolay,normal ve zor şeklinde sıralanmakta. Oyunu hafife almayın derim. Zor seçeneğini seçmeden önce 2 kez düşünmeniz gerekli. 15-20 dakikalık oynanış sonrasında 100'e yakın düşman yarım dakika içinde size doğru koşarken bulabilirsiniz.



     Bölümler bittikçe karşımıza bir ekran çıkıyor. Bu ekranda kimin kaç kere öldüğü, kaç kere saldırdığı vs. gösteriliyor. Böylece oyun boyunca birbiriyle tartışıp "En iyi benim!" diyen arkadaşınız varsa merak etmeyin. Oyun size son sözü söylüyor.

     Ayrıca internet üzerinden herhangi bir oyuna bağlanarak başka bir kişi ile yukarıda listelenen modlardan birini oynayabiliriz. Bu oyunu daha da zevkli hale getiriyor.

    Little Fighter oyununun 10.yıl şerefine 2.0 sürümünün çıkışı gerçekleştirildi. Bazı ufak hatalar giderildi. Ayrıca oyuna birkaç yeni özellik eklenmiş bulunmakta. Video çekme ve oynatma özelliği ile combolarınızı diğer oyuncular ile paylaşabilirsiniz.

    Ayrıca 2.0 sürümüne bağımsız bir Survival Stage Modu eklendi. Bu modda hayatta kalabildiğimiz kadar kalmaya çalışıyoruz.

    Böyle eğlenceli bir Beat 'em up deneyimine hazır mısınız?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder