7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

21 Temmuz 2016 Perşembe

BİLGİ: Condemned: Criminal Origins Kasma Sorunu Çözümü


     Monolith Productions'ın geliştirmiş olduğu Condemned: Criminal Origins  serisinde bazı oyuncular kasma problemleri yaşamakta. Örneğin, 10 dakikalık bir oynanıştan sonra kasmaya başlıyor ve nedenini anlamıyorsunuz. Halbuki sisteminiz böyle bir oyunu rahatlıkla kaldıracak düzeyde.

     Merak etmeyin sisteminizde herhangi bir problem yok. Hiç Logitech ürünü kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız eğer, evet sorun o ürün. 

     Nedenini anlamadığımız bir şekilde Monolith Productions ve Logitech arasında bir uyumsuzluk var. Neyse ki bunu çözmek çok basit.

     Bilgisayar'a sağ tıklıyoruz. Karşımıza çıkan seçenekler arasından "Yönet"i seçiyoruz. Ardından Karşımıza böyle bir sayfa açılıyor.


     Aygıt yöneticisine gelip "İnsan Arabirim Aygıtları"na tıklıyoruz. Yukarıdaki resimde görmüş olduğumuz işaretlenmiş bütün aygıtları devre dışı bırakıyoruz. Ardından oyunumuza giriş yapıyoruz.

     Hayırlı olsun artık rahatla Condemned: Criminal Origins oynayabilirsiniz. Eğer diğer Monolith Productions oyunlarında da aynı sorunu yaşarsanız, bu yöntemi denemek sorununuzu çözecektir.

     İyi oyunlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder