7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

18 Ocak 2017 Çarşamba

İNCELEME: NOT A HERO


     Geliştiriciliğini Roll7'ın üstlendiği yayımcılığını Devolver Digital'in yaptığı NOT A HERO 4 Mayıs 2015 tarihinde PC'ye, 2 Şubat 2016 tarihinde ise PlayStation 4'e çıkışını gerçekleştirdi.


     Oyunda siyasetin görünmeyen tarafında rol alıyoruz. Seçimi kazanmak isteyen bir BunnyLord ve onun pis işlerini yapan biz. BunnyLord karakteri mor bir tavşan. Her bölümün başında bize yerine getirilmesini istediği şeyleri anlatıyor ve biz de karakterimizi seçip bölüme başlıyoruz.


     Her bölümde isteğe bağlı olarak yaptığımız çeşitli görevler var. 15 saniyede 5 düşmanı etkisiz hale getirerek combo yapmak vs. Bunlardan bazılarını yapmasanız da görev tamamlanmış oluyor. Ancak geri dönüp bunları yapmak için kendinizi kasabiliyorsunuz. Bunu yaparak oynanış süresini uzatabilir ve açılmayan karakterleri açmak için puan toplayabilirsiniz.

     Ancak şunu söylemeliyim ki açtığım hiçbir karakter bana yetenekli gelmedi. Oyunun başında bize verilen karakter ile oyunu çok rahat ve eğlenceli bir şekilde bitirdim. Bu da benim diğer karakterleri açmak için kasmamı sağlamadı.



     Bazı bölümler o kadar zor ki 20-30 kere denediğimi bilirim. İlerleyen bölümlerde ninja arkadaşlarımız geliyor. İşte iş o zaman çığırından çıkıyor. Sizi köşeye sıkıştırdığında kılıcıyla size tek bir vuruş yapıyor ve o yetiyor. Ondan kaçmak için tam üzerinize geldiği an altından kayıp arkasına geçin ve başlasın kurşun yağmurları.


     Ninjalar haricinde konuşulmaya değer pek bi düşman yok. Belki bölüm sonlarına doğru binalara baskın düzenleyen SWAT timleri örnek verilebilir. Onların da diğer düşmanlardan pek bir farkı yok ancak sayıca daha fazla ve birlikte hareket ettiklerini düşünürsek biraz zorlayıcı olabilir.

     Seslendirmeler harika. Her karakter için ayrı bir seslendirme yapılmış ve bunlar baştan savma yapılmamış. Her biri kendi aksanına sahip. Oyun içi grafikler ise tam bir şaheser. Hiç sırıtmıyor. Eğer 2D oyunları seven biriyseniz hiç kaçırmayın.

PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

En Düşük Sistem Gereksinimleri 

İşletim Sistemi: Windows 7 
İşlemci: Intel 2GHz veya AMD ailesinden eş değer bir işlemci 
Bellek: 2 GB RAM 
Ekran Kartı: 2 GB 
--------------------------------------------
Platform(lar): Microsoft Windows, Playstation 4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder