7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

18 Ocak 2017 Çarşamba

İNCELEME: Gomo


    Geliştiriciliğini Fishcow Studio'nun yaptığı, yayıncılığını Daedalic Entertainment'ın üstlendiği Gomo6 Aralık 2013 tarihinde çıkışını gerçekleştirdi.

    Tek atımlık baruta sahip olan bazı oyunlar vardır. Bir oturuşta biter ve geriye dönüp baktığınızda küçük bir tebessümle hatırlarsınız. Yaklaşık 1-2 saatlik bir oynanışa sahip olan Gomo işte bu kategoriye giriyor.


    Oyunda evimizde köpeğimizle mutlu mutlu yaşarken köpeğimiz kayboluyor ve maceramız başlıyor. Köpeğimizin başına neler geldiğini anlamak için çıktığımız bu macerada birbirinden komik anlar yaşıyor ve birbirinden farklı mekanlarda bulunuyoryuz.


     Point & Click tarzı bir oynanışa sahip oyunumuzda güzel eğlenceli bulmacalar ile karşılaşıyoruz. Bunları çözmemiz için gereken bazı ipuçlarını arayıp bulmamız gerekiyor. Öylesine yapılmış bulmacalar değil yani.


     Mizah yönü ne kadar çok ağır bastığını ara sahnelerde çok daha iyi anlayabiliyorsunuz. Ayrıca arka planda da yaşanan bazı komik olaylar mevcut. Bunlardan en çarpıcı olanı bir kedinin bir Jedi karşısında harikalar yaratması.

    Eğer verdiğiniz yüklü miktarda paralara rağmen aldığınız oyunlarda istediğiniz zevki yaşayamıyorsanız Gomo size çok iyi gelecek. Çok uygun bir fiyata satın alıp güzel 1-2 saat ile tanışabilirsiniz.

PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Minumum Sistem Gereksinimleri: 

İşletim Sistemi:  Windows Vista veya daha iyisi
İşlemci: 1.6 GHZ
Bellek:  1 GB
Harddisk: 300 MB
--------------------------------------------
Platform(lar)Microsoft Windows   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder