7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

18 Ocak 2017 Çarşamba

İNCELEME: LIMBO


    Geliştiriciliğini Playdead'ın yaptığı, yayıncılığını Playdead ve Microsoft Game Studios'un üstlendiği LIMBO hemen hemen her platforma çıkışını gerçekleştirdi.


    Kapkaranlık bir dünya ve hiçbir şeyden haberi olmayan küçük bir çocuk. Tüm bu bilinmezliğin içinde zorlayıcı düşmanlar ve zorlayıcı bulmacalar ile yaşam savaşı veriyoruz.


     Yamyamlardan örümceklere kadar bir çok düşman bulunmakta. Hepsiyle savaşmamız mümkün değil. Küçük bir çocuğuz sonuçta. Ama bizi onlardan farklı kılan bir özelliğimiz var. Bu zekiliğimiz de bulmacalarda ön plana çıkıyor.


     Karşımıza çıkan düşmanları öldürmenin yolları her seferinde farklılık gösterebiliyor. Bir düşmandan kaçarken seri hareket etmeli ve doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi yapmalısınız. Aksi takdirde bir örümceğin öğle yemeği olmanızın olasılığı çok yüksek.


     Fiziki kurallara dayanan bir çok bulmaca var. Eğer bir bulmacada takıldıysanız aklınıza fizik kurallarını getirin ve bir de öyle çözmeyi deneyin. Eminim yardımcı olacaktır.

     Yaklaşık 2-3 saatlik bir oynanış süresine sahip olan LIMBO ile keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

PC SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşletim Sistemi:  Windows XP, Vista, Windows 7
İşlemci: 2 GHz
Bellek: 512MB
Ekran Kartı: En fazla 5 yıllık ekran kartı. Ucuz ve tümleşik ekran kartları çalışmayabilir. Shader Model 3.0 gerekmektedir.
Harddisk: 150MB
--------------------------------------------
Platform(lar)Microsoft Windows, Xbox 360, PlayStation 3, OS X, Linux, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation Vita, iOS, Android, Wii U   

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder