7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

7 Eylül 2016 Çarşamba

VIDEO: No70: Eye of Basir



     Oyunda iki ana karakter olan Aras ve Erhan adında iki kardeşi yönetiyoruz. Yıllarını babaanneleri ile birlikte No70 isimli bir evde geçirmişlerdir. Bu yıllar içerisinde çeşitli korkunç olaylar yaşamışlardır. İki kardeş bu olayları kimseye anlatmayıp birbirlerine sessiz kalma sözü vermişlerdir. Ancak geçen uzun yıllara rağmen bu olaylar unutulmamış ve Erhan'ın kabuslar görmesine sebep olmuştur.

     Aras cesur ve bu tür olayların üstüne gitmeyen bir karakterdir. Erhan ise merakını asla gideremeyen ama bir o kadar da korkak bir karakterdir. Merakına yenik düşen Erhan geçen 20 yılın ardından No70'e geri döner. Aras'a bu durumdan hiç bahsetmez. Çünkü Aras'ın ona engel olacağını bilir. 

     Erhan yıllar sonra geri döndüğü No70'te hala bazı olayların yaşandığını görür. Başına bir şey gelmesi ihtimaline karşın Aras'a 1 ay sonrası için taahhütlü mektup yollar. Evin içinde notlar bırakarak araştırma yapan Erhan, bir anda ortadan kaybolur.

     Aras mektubu alır almaz hemen No70'e gider. Eve girer girmez bütün çıkış yolları kapanır. Kardeşinin bıraktığı notları takip etmeye başlar. Bir anda kendini hiç te istemediği olayların içinde bulur. Artık Aras'ın tek amacı sadece kardeşini bulmak olmayacaktır.

     Aşağıdan yayınlanmış olan son oynanış videosuna ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder