7th Zone Youtube Kanalı

EN İYİ 7: Oyun Açılış Sinematiği

İNCELEME: PS3 Co-op Destekli Oyunlar #2

İNCELEME: Skooldaze Klass of '99

BİLGİ: Little Fighter 2 Karakter Rehberi

17 Eylül 2016 Cumartesi

İNCELEME: Axcess Analog Kontrolör BM-8004


     Üretilen DualShock'ların fiyatının pahalı olması çoğu konsol oyuncusu için büyük bir sorun. Hadi bunu geçtim parasını bastırıp aldığımız DualShock'un çakmasına denk gelmek ise daha büyük bir sorun.

     Geçenlerde 110TL küsüre çok güvenilir, asla çakma satılmaz denilen bir alışveriş sitesinde aldığım SONY DualShock'un çakmasına denk geldikten sonra DualShock denilince bir korkar olmaya başladım. PlayStation'a zor tanıttım siz düşünün.

     Paraya kıyıp böyle bir aksiyona girmemin nedeni ise alternatif markalara güvenimin kalmamış olmasıydı. Çünkü daha önce almış olduğum Kontorland'da "X" tuşuna basmak için adeta savaş veriyordum.


     Neyse ki bir anda gaza gelip 34TL'ye almış olduğum Axcess BM-8004 kontrolör ile alternatif markalara bakış açım değişti. Joysticklerin kademesi bir hayli iyi. İnce nişan alabiliyorsunuz. Kendinize referans olacak bir oyun soracak olursanız Resident Evil 6 oyununu hiçbir sıkıntı çıkmadan bitirdim. Kaldı ki Resident Evil 6 demek, zamanında tuşa basma sekansı demek. Tuşlar bu oyunu kaldırdıysa her oyunu kaldırır.

     Ayrıca PESFIFA gibi futbol oyunlarında hiçbir sıkıntı yaşamıyorsunuz. Sadece L1,L2,R1 ve R2 tuşlarına her zamankinden biraz daha sert basmanız gerekiyor. Ancak merak etmeyin 15-20 dakika geçmeden alışıyorsunuz. E 34TL'lik bir kontrolör, olsun o kadar.


     Kablolu olması ise sizi düşündürmesin. İleride sarj soketi bozulması gibi bir derdiniz olmayacak. Sadece bir hışımla kalkıp elinizde kontrolör ile odadan çıkmayın. Yoksa konsol peşinizden gelebilir.

     Eğer DualShock için yeterli paranız yoksa, ya da paranız varsa da çakma çıkması ihtimali yüzünden çekiniyorsanız bu kontrolör tam size göre. Axcess'in BM-8004 model kontrolörü imdadınıza koşuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder